Tarief coverband/rockband

Tarief coverband/rockband. Wat betaal je nou voor een coverband of rockband?

Voor een coverband tijdens een feest, bruiloft, etc. betaal je al gauw meer dan duizend euro, zo niet het dubbele. Onze zangeres heeft voor een commerciële coverband gewerkt met meerdere optredens per week en is op de hoogte van de gangbare tarieven. Vaak betekende dit werk om een uur of 15 van huis vertrekken op weg naar de bandbus. Vanaf 17u opbouwen en soundchecken, dan verkleden, vanaf 20u spelen, dan afbouwen en – afhankelijk van de afstand – om half 3 of half 4 ’s nachts weer thuiskomen. Aan zo’n ritme hangt natuurlijk een prijskaartje. En dat prijskaartje kwam dikwijls boven de € 2000 uit.

Het tarief van Nette Jongens hangt af van een aantal factoren. Gaat het om een weekenddag? Kunnen we inprikken? (is er techniek aanwezig) Dan ben je voor € 1000 klaar. Buiten de regio Rotterdam komen er wat reiskosten bij en een  toeslag in de maand december. We spelen dan 3 of 4 setjes in overleg met jou. Minder kan natuurlijk ook. Wil je dat we zelf de techniek regelen? Dan doen we dat, bekijken we wat nodig is, en maken we een prijsopgaaf op maat.

Wil je live muziek, maar is het tarief voor een coverband/rockband je wat te hoog? Denk dan eens aan een afvaardiging van onze band: zangeres (Nette) met gitarist (Dennis) vormen samen het duo Nette Dennis, of eventueel alleen de zangeres met geluidsband. Zeker als het gezelschap wat kleiner is, is het niet nodig extra techniek te regelen en kunnen we toe met wat eenvoudige apparatuur. Informeer naar de mogelijkheden: nette@nettejongens.net

Aan deze tarieven kunnen geen rechten worden ontleend; de prijs wordt altijd schriftelijk/per mail overeen gekomen.