Nineties Coverband

Nineties Coverband Nette Jongens uit Rotterdam, Vlaardingen en Barendrecht is de perfecte band voor liefhebbers van stevige pop en rock uit de jaren ’90.

Check out onze promoclip of check de Homepage

Nineties Coverband Nette Jongens RotterdamNette Jongens is een graag geziene gast op festivals en jubilea, maar schuwt zeker geen feestjes waar de liefde wordt gevierd!

De muzikanten spelen alleen maar muziek die ze zelf ook hartstikke leuk vinden en dat spat er vanaf! Als jij onze muziek ook leuk vindt, dan hebben we een match!

Blèr lekker mee met Nobody’s Wife, zwelg in jeugdsentiment op The Cure, wees een beest op Skunk Anansie enz. Oh ja, we kunnen ook best een aantal rustige nummers vooraf spelen als je dat wilt! Kunnen wij, maar het wordt natuurlijk nooit een slappe hap! Enfin, jank mee op Creep, een soft nummer van Skunk Anansie van haar album Wonderlustre of geniet van een één-tweetje tussen de gitarist en zangeres, eventueel ook los te boeken als Nette Dennis.

Of babbel met je buurvrouw…

Onze setlist heeft overwegend jaren ’90 nummers, maar kent ook meerdere uitstapjes naar de jaren ’80: Kids in America, Call Me van Blondie en A Forest van The Cure werden bijvoorbeeld al gereleased in 1980 respectievelijk 1981. She Sells Sanctuary van The Cure stamt uit 1985. Time is running Out van Muse valt juist weer net in het zero’s tijdperk.

Boek ons gauw via: nette@nettejongens.net

Ciao!

Nineties Coverband Nette Jongens, Rotterdam e.o.