Live pubquiz inhuren met live band

Wil je een live pubquiz inhuren? Pop/rockcoverband Nette Jongens brengt live een geheel verzorgde pubquiz avond, met super toffe pubquiz vragen over muziek uit met name de 80s en 90s en natuurlijk live muziek. Dus een pubquiz mèt en door een live band! Ideaal voor je bedrijfsfeest, personeelsfeest, verenigingsfeest

Onze popquiz als origineel feest voor je bedrijf of vereniging

Nette Jongens speelt of begeleidt de quizvragen in een avondvullend programma (korter kan natuurlijk ook). Bekende hits worden op een rare manier gespeeld, gehusseld, versneld, vertraagd, vertaald…en de deelnemers moeten natuurlijk het juiste antwoord raden. Meezingen, bingo en nog veel meer.

De quiz is zowel geschikt voor de fervente pubquiznerd als voor muziekliefhebbers die wat minder van de weetjes zijn. De vragen spitsen zich toe op de 80s en 90s.

compilatie live pubquiz Nette Jongens 21-10-23

Geheel verzorgde pub/popquiz met live band

Deze live pubquiz met live band is helemaal verzorgd inclusief antwoordbriefjes, jury, prijsjes, etc., dus geen zorgen rond de organisatie.

Live pub/popquiz Nette Jongens in jouw theater

Nette Jongens speelt regelmatig in een uitverkochte theaterzaal! Neem contact op als jij onze show in jouw theater wilt. Check hier een filmpje van onze eerste editie in Theater In de Lugt.

Coverband Nette Jongens publiceert iedere 2 weken een nieuwe quizvraag op YouTube. Maar live is dat natuurlijk nog veel leuker! En mensen die wat minder van het quizzen en de feitjes zijn, spreekt dit zeker ook aan! Een goede reden dus om deze live pubquiz-act met live band in te huren voor jouw kroeg, personeelsfeest, bedrijfsfeest of verenigingsfeest!

Wil je ons live ontmoeten? Contacteer ons voor een babbeltje of kom gezellig naar één van onze optredens (meestal zonder pubquiz): Gigs

Live pubquiz inhuren offerte aanvraag: nette@nettejongens.net Bellen mag natuurlijk ook, maak dan even een belafspraak, dan kunnen we direct alle bijzonderheden noteren. De live popquiz met live band kan iedere dag van de week ingehuurd worden, dus ook zeer geschikt voor bedrijfsevents. In verband met de agenda raden we aan ruim van te voren te boeken.

Live Popquiz Band